joi, 10 aprilie 2008

Fumatul dauneaza grav .... casniciei

Se pare ca fumatul dă bătăi de cap pana si Bisericii Romano Catolice. Şi asta nu pentru că este dăunător sănătăţii, ci... căsniciei. Un bărbat a cerut Bisericii Romano Catolice să îi anuleze căsătoria, deoarece soţia sa refuză să se lase de fumat!!! Este unul dintre cele mai ciudate motive invocate în cererile de anulare a căsătoriilor primite de Vatican.
O alta cerere de anulare a casatoriei cel putin comica ar fi accea soţul este încă dependent de mama sa, deşi are 30 sau 40 de ani .....
În urmă cu o săptămână, Papa Benedict le-a cerut judecătorilor Curţii care se ocupă cu astfel de cazuri să fie mai atenţi în anularea căsătoriilor. :)

4 comentarii:

Ella spunea...

Doamne ce bine ca m-am lasat de fumat!!! Ca altfel poate nu ma mai ia nimeni de nevasta :)))

How stupid can you be?!?

rusuletz spunea...

Saluti...sa stiti ca eu nu cred in chestii d-astea...daca ii sa te iubeasca, apoi te iubeste si cu fumuri ( oricare ar fi ele ), important este sa ajungi singur la ideea ca tigara " dauneaza grav sanatatii " tale si a celor din jurul tau, ca cu cat ti se impune un lucru cu atat mai inversunat refuzi sa il faci...Daca imi impunea cineva sa ma las apoi fiti siguri ca nu ma lasam...Concluzia: m-am lasat cand si ca am vrut eu..

Ella spunea...

Perfect de acord! Cred ca asa e spiritul omului (sau doar al femeilor :) prima data sa zica NU atunci cand i se impune ceva, si abia apoi sa se gandeasca daca e bine :)
La fel si eu - oricat au incercat prietenii sau mama sau prietenul meu sa ma roage sa renuntz la fumat, totul imi intra pe o ureche si iesea pe alta. Intotdeauna am stiut ce efecte nocive are tigara asupra organismului, dar pur si simplu nu imi pasa... Asa ca pana in momentul in care EU m-am decis ca vreau sa renunt - nimeni nu m-a putut convinge. Partea cea mai grea vine abia dup-aia aia... atunci cand trebuie sa te tii de hotararea ta :)
Oricum, ideea e ca se poate - aveti aici 3 exemple, deocamdata :D
Bafta multa la toata lumea si ne tinem pumnii in continuare - deoarece daca nu ai fumat o luna, din pacate nu inseamna ca ai scapat :(... Oare dupa cat timp vei putea spune ca da, gata, nu imi mai trebuie o tigara? :)

andrei89 spunea...

Live Well Srl anunta lansarea celei mai mici tigari electronice din lume, in lungime de 84 mm si diametru de 8.5 mm, Cigatronic !


Fumatul electronic anuleaza riscurile de cancer si este lipsita de gudroane, tar si alte substante de risc, si nu este periculoasa pentru cei din jur.


Live Well Srl ofera acest produs la pretul pretul special ptr sarbatori de numai 280 RON TVA inclus , pentru un set care contine doua atomizoare .
(In special un atomizor de rezerva gratuit , practic doua tigari pentru pretul uneia !)


Cutia contine


1. Dispozitivul de atomizare 2 buc.

2. Bateria tigaretei 2 buc

3. Incarcator 1 buc

4. Cartuse atomizoare 5 buc (diferite arome si continut de nicotina)

5. Instructiuni in lb romana 1 buc


Cautam distribuitori in toata tara.


Pentru informatii :
http://www.cigatronic.ro


http://www.smart-living.ro



Mobil: 0727 774 736