miercuri, 7 mai 2008

Fumatul dupa 1 Mai :)

Cu 1 Mai si fumatul e o alta poveste :).
Am fost la o cabana super faina langa Belis, in Poiana Horii cu inca ceva prieteni. In grupul nostru erau doar 2 (un tip si o tipa) care fumau, dar i-am exilat pe terasa afara si am spus un Nu hotarat fumatului inauntru, asa ca a fost ok :) Am avut parte si de soare si de ploaie - si de chef si de odihnit :).Partea cea mai grea a fost dupa masa. Am facut afara foc si am facut niste gratare si mici cu cartofi pai de iti lingeai degetele nu alta! Am si mancat destul de mult cu totii, iar dupa o asa masa copioasa, cum stateam afara cu burta la soare si ne faceam siesta, aproape ca as fi dat orice ca sa pot trage macar un fum! Parca am inceput sa tremur de ciuda cand i-am vazut pe cei 2 fumatori ce linistiti isi savurau tigarile impreuna cu o bere! Asa de ciuda mi-a fost, ca am si aruncat berea la o parte si am trecut pe tarie - gin tonic :)- macar sa ma imbat de necaz!
Salvarea mea a venit de la Bobitza - cel mai simpatic prieten de la cabana


cu care m-am jucat in continuu, am alergat de el si dupa el :), si parca mi-a mai trecut pofta.
Ceea ce am observat/invatat pana acuma e ca :
1. Pofta de tigara moare ultima :)
2. Cu vointa poti muta muntii din loc. Vointa conquers all! Oricat de mare ar fi pofta de tigara, trebuie doar sa vrei si atunci o sa reusesti sa te tii departe de tigara.

Cam atat despre mini-vacanta mea de Paste -1 Mai. Voi cum ati petrecut?

12 comentarii:

Anonim spunea...

hello :)
eu am fost de 1 mai la belgrad in serbia si e superb (si f ieftin).
in rest in legatura cu fumatul, la mine e din ce in ce mai bine, nu prea mai am pofte. ba chiar am inceput sa il bat la cap si pe taica'mio sa se lase, lucru are acum vreo 2 luni era de neimaginat.
numa bine

ps: ioana, s'ar putea sa ajung vineri, deci miine prin 30. o sa mergi pe acolo?

Ella spunea...

Da ce plimbaret esti :). Nu cred ca vin acuma vineri ca am avut o noapte tare grea ieri. Am fost in "Le general" sa sarbatorim ceva chestii cu firma si am cam exagerat cu shot-urile de tequila :D Is putin cam obosita acuma si cred caar fi bine sa dorm putin in week-end :D

P.S. Au fumat aproape toti in bar, in afara de mine :)

Anonim spunea...

deci nu cred ca mergi si in general. eu tot timp pe acolo is! il stiu pe josh si cam pe toata lumea de pe acolo, is regular cum se spune:)

ieri noapte chiar am umblat mult. am fost la un chef, dupa aia in roland, dupa ai in 30 si de acolo in genreal

Anonim spunea...

Pofta moare ultima numa ce-i drept! Da' daca trageai un fum nu ti l-ar mai fi trebuit pe al 2-lea ;)! Garanatat! Ii pe incercate :D! Pretenii stiu de ce :)

Anonim spunea...

ioana pe unde ai mai iesit? eu am fost vineri in 30 in general :)

Anonim spunea...

mai traieste careva pe aici? :)
nu ati mai dat nici un semn... hello, anyone?

Anonim spunea...

am ajuns din intamplare pe blog-ul tau si nu te cunosc, dar te admir mult. am 20 de ani si m-am lasat de fumat pt doar 2 luni pe la 16 ani. dupa 2 luni am inceput sa fumez in gluma si dependenta a revenit . acum aproape ca nu ma mai cred in stare sa ma las. doctorii mi-au zis ca am bronsita cronica si ca o sa mor in curand daca nu ma las, dar eu inca cred ca a fost o gluma. oricum, esti un exemplu pentru mine. blogul tau e un ghid pentru orice fumator care renunta la fumat. felicitari pt initiativa.

Anonim spunea...

Hello
nu stiu dc mai citeste careva ce e pe aici... ma rog, vroiam numai sa vad cam care faza. probabil v'ati re-apucat de fumat toti de nu mai dati nici un semn... nu'i nimic, intotdeauna este data viitoare.
eu unul nu m'am reapucat si ma simt foarte bine, ca si cum n'as fi fumat niciodata, ceea ce inca e ciudat avind in vedere ca 12 ani am bagat ca trenu.
ce sa zic.... numai bine la toata lumea care poate mai citeste pe aici.
ciao

rusuletz spunea...

saluti, intr-adevar de naspa ca nu prea mai scriem...poate nu mai avem timp, poate am scris doar cand nu ne credeam in stare ca putem renunta si atunci scrisul ne-a ajutat...oricum ar fi fost initiativa ioanei pe mine chiar m-a ajutat tare mult in decizia de a renunta la viciul numit tigara.si pe aceasta cale ii multumesc si sper din suflet sa continuam a ne impartasi simtirile mai ales acum ca am vazut ca sunt mai multi cei pt care am devenit exemplu.:)
Stiu ca cine se scuza mai tare se acuza dar eu personal am fost super ocupata in ultima vreme, am fost is stresata si de toate dar nu m-am reapucat de fumat, vb lui marius este ca si cum nu as fi fumat deloc :) astept sa ne mai povestim, va pup si felicitari, meritam

Anonim spunea...

Mersi de mesaj Ana Maria :)
Ma bucur sa vad ca nu sint singurul care am reusit sa le las.
Sper sa mai aud de la voi vesti...bune :)
Pe aici pe forum nu stiu dc o sa mai intru asa des, dar daca mai doriti sa schimbam o vorba doua puteti sa ma adaugati in lista voastra de mess ID:nemessys_gate

Numai bine la toata lumea, sa ne "auzim" cu bine :)

Ella spunea...

Nu ne-am apucat de fumat mai Marius, doar ca ne-a fost prea lene sa mai scriem :) Sa speram ca de acum sa nu mai fim asa de ignoranti :)

Anonim spunea...

la mine azi e prima zi, va rog sa-mi tineti pumnii..fumez de 20 de ani:)