vineri, 14 martie 2008

Cum am renuntat la fumat - a-5-a zi

09.08. Damn it! Am visat azi noapte ca fumam o tigara... si asa de bine era:), eram cumva putin putin rusinata ca nu am rezistat, dar pe de alta parte asa de bine era, si ma durea undeva de renuntat si chin si stres si era bine. Ma obisnuisem cu ideea ca nu pot renunta la fumat, asa ca imi savuram tigara in tihna :)... Apoi m-am trezit, usurata ca fusese doar un vis, dar avand inca in minte senzatia placuta a tigarii.
Ce vis frumos! :)
Pe de alta parte, iar am fost aseara la sala de fitzosaguri la care ne-a facut abonament firma unde lucrez - la ore de Body Express si Core Express. Primul e bestial, tine 30 de minute, e foarte alert (esti terminat dupa aproximativ 15 min) si e foarte bun pentru sistemul cardio-vascular. Apoi m-am bagat la caldurica la sauna si am stat acolo sa transpir toata nicotina care a mai ramas in mine :)) . Alt lucru pe care l-am observat (desi e f posibil sa gresesc) este faptul ca de cand am renuntat la fumat, imi este mult mai usor la aerobic! Si desi m-am lasat de doar 4 zile si am fost la aerobic de 2 ori, de fiecare data am simtit chestia asta. Adica respir mai bine, nu obosesc asa de repede, dam'it nici macar febra musculara nu am mai facut :) ... Numai avantaje am de pe urma lasatului de fumat :)
Si ce viata sanatoasa duc!!! :))
14.16. Beau fresh de portocale si apa plata in continuu :) Bine ca sunt oferite de catre firma ca altfel, as da faliment :)

5 comentarii:

rusuletz spunea...

Salutare, pe bune de nu am visat si io azi noapte tigara...Si io am fumat-o pe ascuns si chiar ca si pe mine ma durea undeva si eram asa fericita si nu mai eram stresata...da oare de ce am fumat-o pe ascuns? bai ii chiar greu...chiar credeam ca am scapat....vineri l-am reintalnit pe colegu meu ce o facut infarct, saracu de el asa senin si increzator ii...zicea ca nu ii functioneaza inima decat 30 %, ca nu mananca sarat ca isi cumpara nu stiu ce sare speciala, ca zahar nu are voie, ca in caldura nu poate sta, l afrig nu, macare grasa nu, alcoolice nu....da asa calm parea...io m-am gandit ca de eram in locu lui meream undeva pe o terasa, imi si luam cartofi pai si bere si un pachet de tigari si asa o duceam pana la sfarsit...ce viata mai duce el acuma? fara sa se supere, fara sa se bucure, poi futu-i ( scuze ) da decat asa intr-o linie dreapta...mai bine cobor linia...nici nu stiu daca am luat decizia corecta de a renunta la tigari...da ma tin deocamdata...

Ella spunea...

Tu rus, deocamdata zic ca nu cazul sa iti pui intrebari "existentiale" de genul - oare am luat decizia corecta cand am renuntat la fumat?" ca dupa o saptamana inca iti vine sa te urci pe pereti de pofta:))... si meditand la chestii de astea nu rezolvi nimic bun :). Mai bina bucura-te de fiecare zi castigata in lupta cu dependenta de tigara ;)

Anonim spunea...

:X

rusuletz spunea...

saluti ella...mai io zic ca ii o chestie si asta sa te intrebi chestii si sa treaca vremea si sa nu iei tigara...inlocuieti o tigara cu un gand...:)
si dracusoru' vine el si cu ganduri existentiale si incearca sa te faca sa te gandesti daca ii de bine ca nu fumezi si iti ofera el contraargumente...da vine si ingerasu' si ui' asa ii un amalgam de ganduri pro si contra in capul meu...bine ca ii post si deocamdata castiga ingeru' :)

Anonim spunea...

si eu am vist ca fumez, la dracu :))

marius